Eczeem.nl in een nieuw jasje

woensdag 8 mei 2013 15:17

Eczeem.nl is sinds vandaag volledig vernieuwd! De enthousiaste redactie biedt de website meer persoonlijke artikelen, meer actualiteit en vooral nog meer informatieve tips en adviezen. Eczeem.nl is speciaal ontwikkeld voor en door mensen met eczeem of huidirritatie en ouders van kindjes met huidproblemen.

Nederland kent maar liefst twee miljoen mensen met huidproblemen zoals eczeem en huidirritatie. Het platform eczeem.nl biedt deze mensen online een plek in hun zoektocht naar een oplossing en tips in de omgang met hun eczeem.

Persoonlijke ervaringen
Eczeem.nl is een platform voor en door mensen met eczeem. Op de site vind je tips die bezoekers met elkaar delen en ervaringen van anderen over de omgang met eczeem. Daarnaast is er genoeg algemene informatie te vinden. Op de nieuwe website ligt de nadruk vooral op het delen van persoonlijke ervaringen en het delen van tips en adviezen door redactieleden. Bezoekers kunnen actief deelnemen aan discussies op het platform en bijvoorbeeld tips met elkaar delen. Op deze manier helpen ze elkaar bij vragen over eczeem.

Voor en door mensen met eczeem
De nieuwe redactieleden zijn enthousiast om te schrijven voor de vernieuwde website. Redactrice Linda Rutgers: “Op eczeem.nl kunnen mensen met eczeem elkaar helpen. Ik deel graag mijn ervaringen over eczeem en kijk erg uit naar de reacties en ervaringen van de lezers.”

Share

Deel dit artikel met anderen:

Reageer

Alle reacties (2)
Gemiddelde beoordeling:
Door: Jelmer
16 mei

Een hele verbetering met de vorige website! Ik ga deze site zeker in de gaten houden. Succes!

Door: Rianne
16 mei

Wat een mooie website is het geworden! En wat een leuke artikelen, goed om de ervaringen van de redacteuren te lezen.