Mag ik aan jullie voorstellen, onze redactie

woensdag 8 mei 2013 14:45

Welkom op het blog van eczeem.nl. Deze blog is voor en door mensen met eczeem. Geen enkel mens is het zelfde. Dit geldt ook voor eczeem en de tips om eczeem te verzachten. Wij hebben een redactie opgezet van mensen die ervaring met eczeem hebben. Want wie kan er nou beter schrijven dan iemand met ervaring? De redactie is zeer divers, iedereen heeft zijn eigen verhaal met eczeem. Hieronder introduceren wij graag onze redacteuren aan jullie.

Mijn naam is Linda Rutgers-Schoers, Make-up Artist van beroep.
Al van kleins af aan gefascineerd door alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft en blij het mooiste beroep van de wereld te mogen beoefenen. Ik mag namelijk dagelijks mensen laten zien hoe mooi ze zijn. Een paar jaar geleden is bij mij de diagnose ME/CVS gesteld, waarbij eczeem één van mijn klachten is. Zelf jaren zoekende geweest naar DE oplossing voor mijn extreem droge huid en eczeem. Mijn ervaring deel ik graag met anderen, daarom greep ik de kans om dat via eczeem.nl te doen met beide handen aan. Ik kijk erg uit naar de reacties en ervaringen van jullie: lezers.

Ik ben Natascha de Vries-Turksema, getrouwd met Johan en mama van 2 dochters van 10 en 5 en een zoon van 1. Mijn man is bekend met eczeem en heeft al jaren last van hooikoorts. Onze dochter van 5 heeft alleen een zeer droge huid die gepaard gaat met jeuk, maar geen eczeem. Onze zoon juist weer wel. Mooi meegenomen is dat ik mede door het doen van research nu meer op de hoogte ben van eczeem en wat er aan te doen is. En ik hoop dat hier met jullie te kunnen delen.

Hallo allemaal, ik ben Melanie Ik ben 19 jaar oud en heb al eczeem zo lang ik mij kan herinneren. Vanwege mijn eczeem let ik erg op mijn voeding. Ik merk dat wanneer ik bijvoorbeeld melk drink, mijn huid hier flink op reageert. Om die reden probeer ik lactose zoveel mogelijk te vermijden. Net als het zwembad. Vroeger zwom ik regelmatig maar ik merkte dat elke keer wanneer ik naar het zwembad was geweest mijn eczeem weer op kwam zetten. Mijn doel als redacteur is om mijn ervaringen met jullie te delen van vroeger maar ook zaken die nu nog spelen.

Hi! Ik ben Marjolein, 22 jaar oud en naast mijn studie schrijf ik voor mijn eigen blog Marjolean.nl. Ik schrijf hier onder andere over beauty, lifestyle en fotografie. Eczeem is mij niet onbekend. Ik kreeg hier voor het eerst last van tijdens mijn pubertijd en sindsdien komt het met vlagen terug. Vooral met stress, waar je als student helaas nog wel eens last van kan hebben. Daarnaast is mijn huid ook gevoeliger geworden voor bepaalde ingrediënten in producten. Op eczeem.nl zal ik mijn ervaringen en tips gaan delen op het gebied van beauty en verzorging in combinatie met het hebben van eczeem.

Mijn naam is Linda Scheijgrond, 32 jaar en woon met mijn man, Mario, en mijn twee dochters Fay en Ivy in Breda. Ik werk parttime als salarisadministrateur en in mijn vrije tijd sta ik het liefst in de keuken. Ik heb een paar jaar een webwinkel in gebak gehad, nu bak ik als hobby nog iedere dag brood en als ik de tijd heb allerlei andere lekkere dingen. Ik kwam voor het eerst in aanraking met eczeem toen mijn dochter Ivy een half jaar oud was. Door de jaren heen heb ik al heel wat ervaring met eczeem opgedaan en al doende probeer ik de beste manieren te vinden om mijn meisje zo min mogelijk last van haar eczeem te laten hebben. Deze ervaringen deel ik graag met jullie op eczeem.nl

Oproep
Hou jij van schrijven en lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van onze redactie? Stuur een e-mail met een korte introductie van jezelf naar redactie@eczeem.nl Wil je een keer een gastblog schrijven, dat mag natuurlijk ook.

Share

Deel dit artikel met anderen:

Reageer

Alle reacties (3)
Gemiddelde beoordeling:
Door: Lenneke
16 mei

Top dat deze vrouwen hun ervaringen met eczeem hier willen delen met ons. Ik houd jullie blogs in de gaten voor goede tips en adviezen.

Door: Lisa
17 juli

Eindelijk een website met handige tips. Keep up the good work meiden!

Door: Redactie
29 juli

Hi Lisa, bedankt voor je compliment. Wij plaatsen wekelijks nieuwe artikelen online, dus kom je snel weer een keer terug?