Winactie: Schrijf jij het leukste blog?

dinsdag 3 december 2013 10:22

Houd jij van schrijven? Dan hebben wij iets leuks voor jou. De redactie van eczeem.nl is namelijk op zoek naar nieuwe redacteuren die het leuk vinden om voor ons te schrijven over alles wat met eczeem te maken heeft. Dit keer willen we er een wedstrijdje van maken. Schrijf jij het leukste gastblog dan win jij een cadeaupakket met onder andere Dermalex Repair producten.

Hoe kan je mee doen? Schrijf een artikel over hoe jij met jouw eczeem omgaat, of met eczeem van je partner of kind(eren). Omdat voor veel mensen eczeem al vervelend genoeg is, willen we het graag positief benaderen.  Zo kan je bijvoorbeeld schrijven over hoe jij jouw eczeem te lijf bent gegaan, welke middeltjes bij jou goed helpen en of er bepaalde dingen zijn die jij wel of juist niet eet. Misschien heb je wel een beroep of beoefen je een sport waarbij  je creatief met jouw eczeem om moet gaan. Kortom er is genoeg om over te schrijven denken wij.

Heb jij in je omgeving niemand die last van eczeem heeft maar wil je wel graag meedoen? Dat mag natuurlijk altijd. Gebruik het internet of boeken om tot een leuk artikel te komen.

De redactie zal uit alle inzendingen het beste artikel kiezen. Zaken waar we op kunnen letten zijn:

  • Is het informatief/ staan er nuttige tips in?
  • Is het leuk geschreven?
  • Is het artikel ongeveer 500 tot 750 woorden lang?
  • Zijn de bronnen goed vermeld? Gebruik je bronnen zoals Wikipedia, boeken, websites ea? Vermeld deze dan ook in je artikel.

Stuur je artikel naar redactie@eczeem.nl.  Wil je eerst nog wat vragen voordat je mee doet, dan kan je uiteraard ook mailen naar de redactie.

Inzenden kan tot uiterlijk maandag 23 december. 

 

Share

Deel dit artikel met anderen:

Reageer

Alle reacties (0)
Gemiddelde beoordeling: